BAŞKAN OKAY’IN 1 MAYIS MESAJI

30.4.2021
640 kez Okunmuştur.

BAŞKAN OKAY’IN 1 MAYIS MESAJI

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Okay, Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 1 Mayıs mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.   Emekle kazanılan helal kazancın kutsal olduğunu dile getiren Başkan Okay, mesajında şunları söyledi:  “Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik, dayanışma ve beraberlik amacıyla kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü kutluyor, bu anlamlı günün birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum.”

• Etiketler :
Eklenme Tarihi : 4/30/2021