DULKADİROĞLU’NDAN ŞEHİR HASTANESİNE BAĞLANTI YOLU

5.8.2022
1280 kez Okunmuştur.

DULKADİROĞLU’NDAN ŞEHİR HASTANESİNE BAĞLANTI YOLU

Dulkadiroğlu Belediyesi, Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne natif ulaşım sağlayacak yeni bağlantı yolunu asfaltladı.

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin ulaşım konusunda sorumluluk alanında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Dulkadiroğlu Belediyesi, Mamaraş, Ferhuş, Kırım ve Karacasu Mahallelerinin Necip Fazıl Şehir Hastanesi ulaşımına yeni bir güzergah oluşturdu.
Belediye Başkanı Necati Okay, yapılan çalışmaları değerlendirerek güzergahın önemine dikkat çekti. Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi:
“Dulkadiroğlu’nun her bakımdan zenginleşmesi ve kalkınması için yoğun bir çalışma yapıyoruz. Özellikle alt yapı konusunda çok önemli çalışmalara imza attık. Bu kapsamda yapılaşması devam eden şehir hastanesi çevresinde yeni yollar ve güzergahları hizmete sunduk. Özellikle hastane ulaşımını rahatlatacak Mamaraş, Ferhuş, Kırım ve Karacasu güzergahına natif bir yol ekledik. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır.”

• Etiketler :
Eklenme Tarihi : 8/5/2022