YENİ YAŞINI KUTLAYAN ZABITA İLK ZİYARETİNİ BAŞKANVEKİLİ KAHVECİ`YE YAPTI

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 189'uncu yılını kutlayan Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bu kapsamda Belediye Başkanvekili Mehmet Akif Kahveci'yi ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 189'uncu yılı nedeniyle kurum içi bir dizi etkinlikve ziyaret gerçekleştiren Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilkziyaretine ise Belediye Başkanvekili Mehmet Akif Kahveci'yle başladı.

Başkanvekili Kahveci'yi makamında ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediyesi ZabıtaMüdürü Ahmet Altıparmak ve zabıta personeli, bu özel günü kurum içindegerçekleştirdikleri ziyaretlerle kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanvekili Kahveci'de, 189'uncuyaşını kutlayan zabıta teşkilatının öneminden bahsetti. Her türlü belediyefaaliyetinde zabıtanın çok büyük görevler üstlendiğini ifade eden Kahveci, buönemi bilen ve özverili bir şekilde çalışan zabıta personeline de ayrıcateşekkür etti.

Başkanvekili Kahveci konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Halkınsağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıtateşkilatının kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Belediyehizmetlerinin güvenliğini sağlayan, kamu düzenini koruyan, toplumda güvenlik,dirlik ve sağlık şartlarının bozulmaması amacıyla görev yapan Zabıtateşkilatımız, aynı zamanda şehirle alakalı alınan karar ve yasaları dauygulayan bir kolluk gücüdür. Zabıtamız her geçen gün hizmet kalitesini artıranve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saatçalışan esasına göre çalışmaktadır. Zabıta teşkilatımız ve Belediyemiz zabıtaMüdürlüğümüz, vatandaşımızın sağlık, huzur ve güven ortamında yaşamasınıngüvencesidir. Toplum olmasının gereği olarak beklenen huzur ve düzeni yerinegetirmeye çalışan zabıta ekiplerimiz ilçemizde özveriyle görev yapmaktadırlar.1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül arası kutlanan Zabıta Haftası'nın189. Kuruluş yıldönümü nedeniyle zabıta memurlarımızın haftasınıkutluyorum."

Başkanvekili Kahveci'nin konuşmasının ardından Zabıta Müdürü Ahmet Altıparmak,tüm teşkilat adına Başkanvekili Kahveci'ye çiçek takdim etti.

Altıparmak ve zabıta personeli kurum içi ziyaretlerini sürdürerek tüm belediyeçalışanlarına karanfil dağıttı.