TALHA BORA ÖGE?YLE ŞİİRİN GÖLGESİNE YOLCULUK

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Kahramanmaraş?a davet edilen ünlü radyo programcısı Talha Bora Öge, Sabancı Kültür Merkezi?nde gerçekleştirdiği şiir dinletisiyle sevenlerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Dulkadiroğlu Belediyesi?nin Kahramanmaraş kurtuluş bayramı  etkinlikleri çerçevesinde İlimize davet ettiğiünlü radyo programcısı Talha Bora Öge, Sabancı Kültür Merkezi?nde sevenleriyle buluştu. Şiirin başkenti Kahramanmaraş?ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dilegetiren Radyo 7?nin sevilen ismi Nam-ı Diğer Gölge, dile getirdiği şiirlerlesevenlerini adeta büyüledi.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği şiir dinletisini Dulkadiroğlu Belediye BaşkanıNecati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Depkici, BaşkanYardımcıları M. Akif Kahveci, S. Tekin Alparslan, Muharrem Kalkan ve şubemüdürleri katıldı.

Şiir?in başkenti Kahramanmaraş?ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirenÖge, ?Kahramanlar diyarı Maraş?ta üstatların gölgesindeyiz? dedi.

Programın sonunda ünlü programcıya çiçek takdim ederek teşekkür eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şiirin anlamını sesiylederinleştiren Talha Bora Öge?nin bundan sonraki süreçte takipçisi olacağınıifade etti. Başkan Okay, ?Değerli radyo programcısı kardeşimiz Talha beydebizim kurtuluşumuza mana kattığı için ayrıca teşekkür ediyoruz. Daha önce radyoprogramlarını çok fazla takip edemedik. Ancak bundan sonraki süreçte bu anlamlıprogramları takip edeceğiz.?

Kahramanmaraş?ın kurtuluşuyla ilgili konuşan Başkan Okay, sözlerini şu şekildesürdürdü: ?Dulkadiroğlu Belediyesi olarak Kahramanmaraş?ımızın kurtuluşunun95?inci yıl dönümünü elimizden geldiğince çeşitli etkinliklerle kutluyoruz.Büyükşehir Belediyemizin, Dulkadiroğlu Belediyemiz ve Onikişubat Belediyemizindüzenlediği etkinliklerle de kurtuluşumuzun coşkusuna coşku katmaya devamedeceğiz. Daha anlamlı ve daha farklı bakış açılarıyla Kahramanmaraş?ımızınkurtuluşunu geleceğimize ve gençlerimize anlatacağız. Bu destan uzun yıllar bu şekildeanlatılmaya devam edecek. Kahramanmaraş?ımız dünyada madalyalı tek şehirdir.Bize düşen bunu daha manalı şekilde daha geniş kitlelere tanıtmaktır.Büyükşehir yapılanmasıyla hem Büyükşehir Belediyemizin hem de iki ilçebelediyemizin organizasyonlarıyla bu anlamlı gün tüm dünyaya anlatılacaktır.?

Program sonunda Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Depkici,Talha Bora Öge?ye Kahramanmaraş?a özgü ceviz oyması sandık hediye etti.

Şiir dinletisinin ardından ünlü radyocu Talha Bora Öge, kısa bir imza törenidüzenleyerek hayranlarıyla sohbet etti.