ŞEHİT AİLELERİNİN VE GAZİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatanı korumak için canlarını feda eden şehitlerin yakınlarına ve bu uğurda canını esirgemeyen gazilere her zaman destek olacaklarını söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, kongre sonrası yeni oluşan yönetimle birlikte Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay?ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şehit aileleri ve gazilere her zaman destek olduklarını hatırlatarak, bundan sonraki süreçte debu desteğin devam edeceğini söyledi.

Sosyal belediyecilikte Kahramanmaraş?ta ilkleri gerçekleştiren Dulkadiroğlu Belediyesi?nin her türlü değere sahip çıktığını vurgulayan Başkan Okay, bu değerlerin içerisinde en önemli olanın ise şehit ve gaziler olduğunu belirti.

Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak adına canlarını seve seve feda eden şehitlerin yakınlarının her zaman yanında olduğunu hatırlatan Başkan Okay, aynı şekilde gazilerin de toplumun en önemli bireyi olduğunu vurguladı.

Şehit ailelerinin ve gazilerinin sıkıntılarını dinleyen Başkan Okay, ?Bizlere ilettiğiniz sıkıntıları gidermek için gerekeni yapacağız. Vatanı korumak için canını seve seve feda eden, bu uğurda şehit ve gazi olan kardeşlerimize veyakınlarına her zaman destek olacağız? dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş ŞubeBaşkanı Yunus Karaman?da Başkan Okay?a desteklerinden dolayı teşekkür etti.Yerel yöneticilerin kendilerine sahip çıkmasının çok önemli olduğunu kaydedenKaraman, bu sahiplenmeyi ve desteği de sonuna kadar hissettiklerini anlatı.

Özellikle şehit ailelerinin yakınlarına sahip çıkılmasını isteyen Karaman,Dulkadiroğlu?nun bu konuda çalışma yapmasını istedi.

Ziyarete, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri DerneğiKahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman?nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleriGazi Mehmet Ali Küpeli, Gazi Ekrem Balcı, Şehit Annesi Ayşe Kılçık ve Şehit BabasıDurdu Ceritli?de katıldı.