PAZAR YERLERİ MODERN VE DAHA VERİMLİ OLACAK

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bölgede bulunan tüm pazar yerlerinin üzerinin kapatılarak modernize edileceği müjdesini verdi.

Haftanın her günü farklı bölgelerde kurulan semt pazar yerlerinin standarda kavuşturularak modernize edileceğini anlatan Dulkadiroğlu Belediye BaşkanıNecati Okay, Divanlı mahallesi Çarşamba pazarını gezerek incelemelerde bulundu. Burada hem pazar esnafıyla hem de vatandaşlarla sohbet eden Başkan Okay, pazar yerleri konusundaki projelerini paylaşarak fikir istişaresinde bulundu.

Konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini anlatan Başkan Okay, şunları söyledi:

"Farklı mahallelerimizde hizmet veren semt pazar yerleriyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Pazar yerlerimizin üzerini kapatarak daha modernbir şeklide hizmet vermesi için proje hazırlıyoruz. Burada vatandaşlarımızla vepazar esnafıyla görüştük. Onların da görüş ve önerileri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu millet her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Bizde eniyi ve en güzeli yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Pazar esnafı ve vatandaşlarda konuyla ilgili görüşlerini bildirerek memnuniyetlerini dile getirdi. Özellikle pazar yerlerinin üzerinin kapatılmasının bir çok sorunu çözeceğini ifade eden pazar esnafı, çalışmalarınbiran önce tamamlanması temennisinde bulundu.