ÖĞRENCİSİ OLDUĞU OKULU 38 YIL SONRA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK ZİYARET ETTİ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 38 yıl önce mezun olduğu Fatih İlkokulu'nun yeniden düzenlenen bahçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Okay, mezun olduğu okulu ve sınıfını gezerek anılarını tazeledi.

Daha önceki ziyaretinde okul idaresi tarafından okul bahçesinin yenilenmesi talebiniyerine getirdiklerini dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay,öğrencilerin eğitim kalitesine sundukları katkıdan dolayı mutlu olduklarını ifadeetti.

Okul müdürü Oktay Karageçen ile birlikte parke taşı döşenen ve oyun alanlarıyenilenen bahçeyi inceleyen Başkan Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi sınırlarıiçerisinde bulunan eğitim kurumlarına katkı sağlamaya devam edeceklerini anlattı.

İlkokul eğitimini Fatih İlkokulu'nda aldığını hatırlatan Başkan Okay, bu okulunkendisi için ayrı bir önemi olduğunu kaydetti. Eğitim gördüğü sınıfı ve okulkoridorunu gezen Başkan Okay, ilkokul anılarının yeniden canlandığını belirtti.

Başkan Okay, inceleme sonrasında yaptığı konuşmasında duygularını şu şekildedile getirdi:

"Fatih İlkokulumuz ilçemiz sınarlarında bulunuyor. 1972-1977 yıllarıarasında bu okulda ilköğretimimizi tamamladık. Okulumuza bir vefa borcumuz var.Okulumuzu daha önce gezdik ve eksiklerini tespit ettik. Ekiplerimiz en önemlisorunlardan başlayarak eksiklikleri giderdi. Yaklaşık 38 yıl önce mezun olduğumokulumuza bir katkı sunma şansı elde ettik. Bizi yetiştiren ve eğitimimizekatkı sunan bu mekanın daha da güzel hale gelmesi için elimizden geleni yaptıkve yapmaya devam edeceğiz. Buradaki öğrencilerimizin daha kaliteli eğitimalmalarına katkı sunduysak ne mutlu bizlere."

Fatih İlkokulu Müdürü Oktay Karageçen'de Dulkadiroğlu Belediye Başkanı NecatiOkay'a okuluna yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Okay'ın çokönemli bir  vefa örneği gösterdiğinedeğinen Karageçen, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Değerli başkanımıza okulumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkürediyoruz. Kendisinin de mezun olduğu bu güzide okulumuzun ihtiyaçlarınıgidererek bizlere çok büyük bir katkı sağladı. Kendi imkanlarımızla bu yapılanişleri tamamlamamız çok zor olurdu. Okul bahçemizde öğrencilerimiz için risk taşıyanalanlar mevcuttu. Bu alanların biran önce yapılması gerekiyordu. Bu noktadasayın Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay devreye girdi  ve bahçemizi okulumuza yakışır bir halegetirdi."