MERKEZDE NE VARSA, KIRSALDA DA O OLACAK

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Denizli, Haydarhöyük, Seyrantepe ve Çınarlı mahallelerini ziyaret ederek hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Okay, seçim sürecinde bumahallelere verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi.

Büyükşehir yasasıyla köy statüsünden mahalleye dönüşen bölgelerin kanayanyaralarını tek tek çözüme kavuşturduklarını dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu bölgelere hizmetin artarak devam edeceğini, merkez mahallelerde bulunan tüm hizmetlerin kırsal mahallelerde de olacağını kaydetti.

Denizli, Haydarhöyük, Seyrantepe ve Çınarlı mahallelerini ziyaret eden BaşkanOkay, bu mahallelere yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yeni yapılacak hizmetler hakkında vatandaşa bilgi verdi.

Seçim sürecinde bu vatandaşların ayağını çamurdan keseceklerine dair sözverdiklerini hatırlatan Başkan Okay, geride kalan bir yılda bu sözü yerine getirdiklerini belirtti.

Hizmetlerin artarak devam edeceğini anlatan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü;

?Daha önce köy olan ve hak ettiği hizmeti gerektiği kadar alamayan bölgelerimize yönelik hizmetlerimiz devam ediyor. Denizli, Haydarhöyük,Seyrantepe ve Çınarlı mahallelerimizde yaşayan insanlarımızın ayağını çamurdan tamamıyla kesmiş olduk. Kışın çamur, yazın ise aşırı tozla mücadele eden vatandaşlarımız artık bu sorundan tamamen kurtuldu. Çok şükür bugün yollarımızı kilit parke taşlarıyla döşedik. Sokak aralarına çöp konteynerları yerleştirdikve düzenli olarak bu çöpleri toplar durumdayız. Bundan sonraki süreçte de bubölgelerimize kalıcı hizmetler için çalışacağız. Bu vatandaşlarımıza sözlerimizbu kadar değil. Diğer tüm sözlerimizi önümüzdeki süreçte yerine getireceğiz.?

Başkan Okay, mahalleleri ziyaretinde eksik gördüğü yerlerin tamamlanarak biranönce vatandaşın hizmetine sunulması için talimat verdi. Gezi, vatandaşlasohbetlerin ardından sona erdi.