KAYABAŞI`NIN TARİHİ KİMLİĞİNİ ÖN PLANA ÇIKARCAĞIZ

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kayabaşı mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Okay, Kayabaşı mahallesinin tarihi kimliğini önplana çıkaran çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Bulduğu her fırsatta bölgesini karış karış gezen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kayabaşı mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Kahramanmaraş'ın en eski mahallelerinden olan Kayabaşı mahallesinin tarihi dokusunun ön plana çıkarılması gerektiğini anlatan Başkan Okay, bunun içinkendi üzerlerine düşeni yapacaklarını ve büyükşehir noktasında ise projelerin takipçisi olacaklarını anlattı.

Muhtarlık binasında gerçekleştirilen toplantıda mahalle sakinlerinin dertlerinitek tek dinleyen Başkan Okay, çözümü noktasında elinden geleni yapacağını belirti.

Vatandaşın taziye evi talebine, "Taziye evlerinin yapımı Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılıyor. Bu bölgeye bir taziye evi yapılması için Büyükşehir Belediyemizle sizler adına görüşürüz" diye cevap veren Başkan Okay, mahallenin asfalt ve parke sorununda biran önce giderilmesi içingörevlilere talimat verdi.

Yaklaşık bir saat süren sohbetin ardından vatandaşlarla boş alanlardaincelemelerde bulunan Başkan Okay, görüntü kirliliği oluşturan boş alanlarıntemizlenerek mahalleye güzel bir görüntü kazandırılması için çalışma yapacaklarını belirtti.