KAHRAMANMARAŞ EĞİTİM VAKFI ANKARA ŞUBE BAŞKANINDAN BELEDİYEMİZE ZİYARET

KahramanmaraşEğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı Mahmut BEYAZIT ve yönetimkurulu üyeleri Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY?ıziyaret etti.

KahramanmaraşEğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı Mahmut BEYAZIT,vakıf olarak yapılan ortak çalışmaları önemsediklerinibelirterek, her zaman Dulkadiroğlu Belediyesinin yanındaolduklarını söyledi.

Siviltoplum kuruluşlarının toplumun gelişmesinde çok önemli bir rolesahip olduğunu dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı NecatiOKAY ise sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek, ortakprojeler hayata geçirmeyi kendilerinin de önemsediğini ifade etti.Başkan Okay, bu çerçevede ülke insanının manevi dinamiklerinizenginleştirerek ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkıdabulunmayı amaç edinen Kahramanmaraş Eğitim Vakfının Ankara?daaktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmesinin büyük birönem arz ettiğini dile getirdi. Kahramanmaraş Eğitim VakfıAnkara Şube Başkanı Mahmut BEYAZIT Kahramanmaraş?tan Ankara?yagelen öğrencilere ve hemşerilerine gerekli yardım ve desteğisağladıklarını söyledi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı NecatiOKAY, Kahramanmaraş Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı MahmutBEYAZIT ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayıteşekküretti.