İKİ GÜZEL İNSAN KİTAP KAFE`DE

Kahramanmaraş'ın yetiştirdiği yedi güzel adamdan ikisi Yazar ve Fikir Adamları Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kitap Kafe'yi ziyaretederek sevenleriyle buluştu.

Önceki hafta Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen toplu açılış töreniyle hizmete açılan Dulkadiroğlu Belediyesi Kitap Kafe'deünlü Yazar ve Fikir Adamları Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören sevenleriyle biraraya geldi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar'ın da katıldığı bu anlamlı etkinlikte konuşan Üstat Nuri Pakdil, Kahramanmaraş gibi önemli bir kültür şehrine böyle anlamlı bir eser kazandıran Dulkadiroğlu Belediyesi'ne teşekkür etti. Pakdil, sözlerini şuşekilde sürdürdü:
"Kahramanmaraş'ta ve özellikle de bu Kitap Kafe'de olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu güzel yeri yapan ve emeği geçenherkese teşekkür ediyorum."

Bir diğer usta kalem Rasim Özdenören'de hizmetten duyduğu memnuniyeti dilegetirerek düşüncelerini şu şekilde ifade etti: "Bu güzel Kitap Kafe'yi Kahramanmaraş'a kazandıran DulkadiroğluBelediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş'ta okuma bilincinin dahada geliştiğinin bu güzel eser bir örneğidir. Zaten Kahramanmaraşlılar okumayıseviyor. Bu güzel eserin açılması bu duygu ve bu kanaatimizi pekiştirmiş oldu.Belediye başkanımızın hizmetlerinin devamını diliyorum."

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'da duygu ve düşüncelerini paylaşarakşunları dedi: "Öncelikle Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati beykardeşime çok teşekkür ediyorum. Güzel bir tevafuk oldu. Hem Nuri Pakdilağabeyimizin hem de Rasim Özdenören ağabeyimizin burada olmaları bizleri sonderece sevindirdi."

DULKADİROĞLU ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPIYOR

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kitap Kafe ve Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı'nın çok önemli eserler olduğunu ifade eden Grup Başkanvekili Ünal, sözlerini şu şekilde devam ettirdi: "Dulkadiroğlu'nda iki güzelşeyler oluyor. Bir tanesi bu Kitap Kafeler, bir diğeri ise Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı. Belediye Başkanımız Kitap Kafelerin sayısını artıracağını belirtti. Aynı zamanda Geleneksel Çocuk Oyunları parkında babalar çocuklarıyla çocukluklarında oynadıkları oyunları oynayacaklar. Dulkadiroğlu'nda ve Kahramanmaraş'ta çok güzel şeyler oluyor. Bunun için ben Dulkadiroğlu BelediyeBaşkanı Necati Okay beye teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın dabu işte katkıları olduğunu biliyorum. Ona da katkılarından dolayı teşekkürediyorum."

İKİ GÜZEL İNSANI AĞIRLADIK

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar iseşu düşünceleri paylaştı: "Dulkadiroğlu Belediyemizin şehrimize kazandırdığı bu güzel eserde bugün iki güzel insanı ağırlıyoruz. Onlarla burada olmaktan duyduğum gururu dile getirmek istiyorum. Tekrardan bu güzel eseri Dulkadiroğlu'na ve Kahramanmaraş'a kazandıran belediyemize teşekkür ediyorum.

KİTAP KAFE'NİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ

Kahramanmaraş halkı tarafından da çok sevilen Kitap Kafe'den üç ayrı bölgeyedaha kazandırmayı hedeflediklerini anlatan Başkan Okay'da düşüncelerini paylaştı.

Kültürel anlamda çok önemli faaliyetler yaptıklarının altını çizen Başkan Okay,aynı zamanda kültürel eserler kazandırmak için de yoğun mesai harcadıklarını belirterek Kitap Kafe hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: "Cumhurbaşkanımızın açılış programında törenle açılışını gerçekleştirdiği eserlerden biri olanKitap Kafemizi bugün çok değerli isimlerle ziyaret etme şansı bulduk. RasimÖzdenören ve Nuri Pakdil üstadlarımızın yanı sıra, Ak Parti Gurup Başkanvekilive Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal bey ve Milletvekilimiz SevdeBayazıt Kaçar hanımefendiyi burada ağırladık. Hem kitap okuma etkinliği düzenleyerek vatandaşlarımızı da bu güzel insanlarla buluşturmuş olduk. İnşallah maksadımız hasıl olur. İnsanlar burada dinlenir ve hoş vakitgeçirirken de kitaplarını okurlar. Ayrıca Kitap Kafemizin bahçesinde sesli birbankımız mevcut. Burada insanlar oturarak değerli şairlerimizin şiirlerinidinleyebilirler."

Son olarak konuşan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici,şunları kaydetti:  " Dulkadiroğlu Belediyemizin hizmete açtığı güzel eseri inceledik ve çalışmalarından dolayıbelediyemizi bir kez daha takdir ettik. İki güzel insanı da buraya davet ederekönemli bir faaliyet gerçekleştiren belediyemize bu anlamlı hizmetlerindendolayı bir kez daha teşekkür ediyorum."

Konuşmacıların yanı sıra programa Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyeleri, birimmüdürleri, Ak Parti Dulkadiroğlu Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaşkatıldı.

Program, Yazar ve Fikir Adamları Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören'in Kitap Kafe'yi gezmesiyle sona erdi.