ELMALAR`DA BAŞKAN OKAY`A SEVGİ SELİ

Seçim sürecinde taahhüt ettiği hizmetleri bir bir yerine getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Elmalar mahallesinde coşkuyla karşılandı. Başkan Okay, tüm sözlerinin arkasında olduğunu hatırlatarak Elmalar mahallesinin şehir merkezindeki mahallelerle aynı hizmetleri almaya devam edeceğini söyledi.

Elmalar bölgesine bir ziyarette daha gerçekleştiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, adeta miting havasında geçen bu ziyarete konuşarak seçim öncesi verdiği tüm sözlerin arkasında olduğunu anlattı.

Elmalar mahallesinin bir çok sorunun çözüme kavuştuğunu anlatan Başkan Okay, buyaz döneminde parke ve asfalt sorunun da tamamen çözüleceğini anlattı.Büyükşehir Belediyesiyle birlikte Elmalar mahallesini sorunsuz bir mahallehaline getireceklerini ifade eden Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Dulkadiroğlu Belediyesi olarak vatandaşlarımıza gece gündüz hizmet etmeye devam ediyoruz. Seçim sürecinde Elmalar mahallemizede bir takım sözler verdik. Çok şükür bu sözlerimizin büyük bir bölümünü yerine getirdik. Kilit parke taşı ve asfalt konusunda çok az bir eksiğimiz kaldı. Buyaz döneminde de bu eksiklerimizi gidereceğiz. Bundan sonraki süreçte de kalıcıhizmetler için çalışmaya devam edeceğiz. Mahallemizin ne sorunu varsa hepsini çözeceğiz. Kapımızın vatandaşlarımıza her zaman açık olduğunu her fırsattasöylüyoruz. Merkez İlçe Başkanlığım döneminde olduğu gibi bizimle randevusuzbir şekilde görüşe bilirsiniz."

Başkan Okay'ı büyük bir coşku ve sevgi seliyle karşılayan Elmalar mahallesisakinleri, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Okay'a teşekkür etti.

Mahalle toplantısına: Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. VeysiKaynak, İl Başkanı Av. Metin Doğan, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları ve partililer katıldı.