DULKADİROĞLU`NDA YAZ TATİLİ BİR BAŞKA GÜZEL

Kahramanmaraş Merkez metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından organize edilen seyyar oyun gurupları her gün farklı bir bölgede hizmet vermeye devam ediyor. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği şişme oyun gurupları, 8 Ağustos Cumartesi gününe kadar Sakarya Mahallesi 5 Nisan İlkokulu bahçesinde faaliyet gösterecek.

Çocukların yaz aylarında hoşça vakit geçirmesi amacıyla Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerine kurulan çocuk eğlence parkları faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle yaz tatilini evinde değerlendiren çocuklar oyun parklarına yoğun ilgi gösterirken, aileleri dedurumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu güne kadar Atatürk İlkokulu, Kurtuluş İmam Hatip, Fatih İlkokulu ve Ziya Gökalp İlkokulu bahçesinde hizmet veren şişme oyun gurupları, bundan sonraki süreçte ise 5 Nisan İlkokulu, Doğukent İlkokulu, Karacasu Vali Saim Çotur Yatılı Bölge Okulu ve Aksu İlkokulu bahçesinde faaliyet gösterecek.

Cumartesi güne kadar ise Sakarya Mahallesi 5 Nisan İlkokulu bahçesinde çocuklarla buluşacak olan oyun guruplarıyla ilgili konuşan DulkadiroğluBelediye Başkanı Necati Okay, şunları kaydetti:

"Geleceğimiz olan çocuklarımızın yaz aylarını en iyi şekildedeğerlendirmesi amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Yaklaşık 2 ay boyunca devamedecek şişme oyun parkları Bayramdan sonraki ilk hafta hizmet vermeye başladı.Şuana kadar hizmet verdiğimiz tüm bölgelerde çok olumlu tepkiler aldık.Çocuklarımıza verdiğimiz önemi daha önce ortaya koyduğumuz faaliyetlerle de birçok defa gösterdik. Bundan sonraki süreçte de her türlü projelerimizdegeleceğimiz olan çocuklarımızı da düşünerek faaliyet yapmaya devam edeceğiz."

Oyun guruplarına çocuklarını getiren velilerde hizmetten duydukları memnuniyetidile getirerek Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'a teşekkür etti.