DULKADİROĞLU`NDA RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Dulkadiroğlu İlkokulu'na kurduğu iftar çadırına bölge halkının ilgisi her geçen gün artıyor. Başkan Okay, hoş sohbet ve muhabbetlerin gerçekleştirildiği programlara gösterilen ilgiden memnun olduklarını kaydetti.

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin çeşitli etkinliklerle süslediği iftar çadırı yoğunilgi görmeye devam ediyor. Ak Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan ve partililerinde katıldığı dünkü programa vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Orta oyunu ve ilahi dinletisinin de yer aldığı iftar programında konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Ramazan ayının feyiz ve bereketinden vatandaşlarımızla birlikte faydalanıyoruz" diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Değerli hemşerilerimizle böyle güzel bir ortamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İftar çadırımız kurulduğu günden bu yana özverili bir şekilde hizmetini sürdürüyor. İftar sonrası gerçekleştirilen etkinliklerle Ramazan gecelerine renk katmaya çalışıyoruz. Sabit çadırımız haricinde gezici çadırlarımız da hizmet vermeye başlıyor. Halkımızla bir çok noktada buluşmayı düşünüyoruz. Aynı coşkunun bu alanlarda da olacağını ümitediyorum."

İftar programlarına katılan vatandaşlarda memnuniyetlerini dile getirerek bugüzel hizmetinden dolayı Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'a teşekküretti.