DULKADİROĞLU`NDA CAMİLER RAMAZAN AYINDA GÜL AÇTI

Dulkadiroğlu Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle ilçesinde bulunan 118 cami ve mescitte gül suyu uygulaması yaptı. İlk teravih namazını eda eden vatandaşlar uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bölgesinde bulunan cami ve mescitlerin temizliğinden çevre düzenine kadar bir çok eksiğiyle ilgilenen Dulkadiroğlu Belediyesi, mübarek Ramazan ayında da yeni uygulamalar yapmaya başladı. Bu kapsamda kandil gecelerinde olduğu gibi camileri gül kokularıyla buluşturan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu uygulamanın Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceğini bildirdi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları söyledi: “Mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek ayda vatandaşlarımızın ibadetlerini en güzel şekilde yerine getirmeleri adına bizler de üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu kapsamda camilerimizin temizliğinden çevre düzenine kadar bir çok eksiğini giderdik. Yine camilerimizin gül kokularıyla buluşması adına da ekiplerimiz özel bir çalışma yaptı. Bölgemizde bulunan yaklaşık 118 cami ve mescitte gül kokusu uygulaması yaptık. Bu uygulamamız önemli ve gün ve gecelerde yapılmaktaydı. Ramazan ayı boyunca da bu uygulamayı yapacağız.”
İlk teravih namazını eda eden vatandaşlarda uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.