DULKADİROĞLU`NDA BOŞ ALANLAR MOBİL EKİPLE TEMİZLENİYOR

Dulkadiroğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü mobil temizlik ekibi çalışmalarını boş arsa ve boş binalarda yoğunlaştırdı. Ekip bu çalışmayla bölgede bulunan boş arsaları çöpten arındırarak görüntü kirliliğininde büyük ölçüde önüne geçmiş oluyor.

'Tertemiz Bir Dulkadiroğlu' ve 'Dulkadiroğlu'nda Çöp Sorun Olmayacak' sloganlarıyla çevre ve temizlik konusunda Türkiye çapında ses getiren projelerortaya koyan Dulkadiroğlu Belediyesi, mobil temizlik ekibiyle bölgesini karışkarış temizlemeye devam ediyor. Özellikle boş arsa ve bina önlerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz aylarında bu alanlardaoluşan çöpü tamamen temizleyerek çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde yoğunlaştıran mobiltemizlik ekibi, boş alanlardaki evsel atıkların yanı sıra kuru otları datemizleyerek görüntü kirliliğinin önüne geçiyor.

Dulkadiroğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü her sokakta 3 çöp konteynırıolduğunu hatırlatarak vatandaşların da çevre temizliği konusunda duyarlı olmasıgerektiğini bildirdi. Tertemiz bir Dulkadiroğlu için gece gündüz çalışanekiplere kolaylık sağlanması talebinde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü, özellikleboş alanlara çöp atılmaması konusunda vatandaşların daha duyarlı olmasınıistedi.