DULKADİROĞLU`NDA ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

Kahramanmaraş Merkez Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından dökülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Okay, merkez mahallelerde uzun zamandır çözülemeyen tüm asfalt sorunlarını bir bir çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Bu yaz başında 1 Milyon metrekare asfalt hedefiyle asfalt çalışmalarınabaşlayan Dulkadiroğlu Belediyesi, hedefini büyük oranda tamamlayarak vatandaşınınayağını çamurdan kesti. Aksu, Erkenez, Sümer, İstasyon, Gençosman, Egemenlik veKanuni çok ciddi alt yapı sorunları olan mahallelerin bile tüm sorunlarınıçözüme kavuşturan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu yaz sonuna kadar tüm ilçeninaltyapı konusunda sorunsuz hale geleceği bildirildi.

Son olarak İstasyon, Sümer ve Gençosman mahallelerinde devam eden asfaltçalışmalarını yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay,ekiplerin yoğun bir şekilde çalışarak kış öncesi asfalt ve kilit parkeçalışmalarını tamamlayacağını ifade etti.

Başkan Okay, bir buçuk yıl öncesine kadar Dulkadiroğlu bölgesinin çok ciddi altyapı sorunları olduğunu kaydederek bu sorunların tamamen çözümekavuşturulduğunu söyledi.

Seçim sürecinde 'vatandaşın ayağını çamurdan keseceğiz' vaadi verdiklerinihatırlatan Başkan Okay, geçen süreçte bu vaadi yerine getirdiklerini kaydederekşunları anlattı :

"Karış karış gezdiğimiz bölgemizin en büyük sorununun alt yapı olduğunutespit etmiştik. Seçim sürecinde de en büyük vaatlerimiz arasında bu alt yapısorununu çözüme kavuşturmak olarak belirlemiştik. Göreve geldiğimiz günden buyana da çalışmalarımızı bu alanda yoğunlaştırdık ve tüm bölgede alt yapısorununu gündemimizden düşürdük. Merkez, kırsal ve özellikle Bertiz bölgesindevatandaşımızın ayağını çamurdan kestik. Kilit parke ve asfalt konusundarekorlar kırdık. Yıllardır çözülemeyen asfalt sorunlarını büyük birkararlılıkla takip ettik ve çok şükür çözüme kavuşturduk. Bu çalışmalarımız yazsonuna kadar devam edecek. Kalan sürede hedefimize ulaşarak vatandaşımızataahhüt ettiğimiz en önemli vaatlerimizden birini yerine getirmişolacağız."

VATANDAŞTAN BAŞKAN OKAY'A TEŞEKKÜR

İstasyon, Sümer ve Gençosman mahallelerinde uzun zamandır çözülemeyen asfaltsorunları Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından çözüme kavuşturuldu. BaşkanOkay'ın mahalleyi ziyaretinde sohbet ettiği vatandaşlar, hizmetten duyduklarımemnuniyeti dile getirdi. Özellikle kış aylarında çok büyük mağduriyetlerinolduğu Sümer, İstasyon ve Gençosman mahallelerinde asfalt sorunu kalmadığınıdile getiren vatandaşlar, bu büyük hizmetten dolayı Dulkadiroğlu BelediyeBaşkanı Necati Okay'a ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Dulkadiroğlu Fen İşleri Müdürlüğü de, alt yapı çalışmalarının yağışlarbaşlayana kadar büyük bir hızla devam edeceğini bildirdi.