DULKADİROĞLU İLÇESİNE 265 BİN M2 KİLİT PARKE DÖŞENDİ.

Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçenin tüm sokaklarını daha modernbir görünüme kavuşturmak için çalışmalara son hızıyla devam ediyor. Dulkadiroğlu Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bugüne kadar on üç mahallede yaptığı çalışmada 265 bin metre kare, yaklaşık 40 futbol sahası büyüklüğünde kilit parke taşı döşedi. Kilit parke taşı döşenen Elmalar mahallesinde ki çalışmaları yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY çalışma alanında yaptığı konuşmada ?Yağmur suyu birikintisini önleyerek sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımız son derece memnun olması ise bizi mutlu ediyor? dedi.

VATANDAŞMEMNUN

Dulkadiroğlu Belediyesi yol yenileme ve kilit parke çalışmaları kapsamında Elmalar, Ekberoğlu, Erkenez, Karaziyaret, Sivricehöyük,Sümer, Şeyhadil, Yahya Kemal, Aksu, Mehmet Akif, Karşıyaka, Osmanbey, Dereköyve Egemenlik mahallelerinde bugüne kadar toplam 265 bin metre kare kilit parketaşı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 40 futbol sahası büyüklüğündebir alana kilit parke taşı yapılarak, vatandaşların özellikle kış aylarında yaşadıkları sıkıntıları büyük ölçüde giderildi.

Dulkadiroğlu Belediyesi ayrıca Egemenlik ve Şeyhadil Mahallelerinde bordür taşı, yol kaldırım düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Parke çalışmalarının tamamlandığı sokakları da gezen Başkan OKAY?ı aralarında gören vatandaşlar, yapılan hizmetten son derece memnun olduklarını dile getirdiler.