DULKADİROĞLU İFTAR SOFRASINI AKSU MAHALLESİNE KURDU

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin mobil iftar sofrası Aksu mahallesinde vatandaşlara hizmet verdi. Başkan Okay'ın da katıldığı iftar programında mahalle sakinleri memnuniyetini dile getirdi.

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi'nin hazırladığı iftar programları tüm hızıyla devam ediyor. Dulkadiroğlu İlkokulu'na kurulan sabit çadırın yanı sıra mobil iftar sofraları oluşturan Dulkadiroğlu Belediyesi, farklı bölgelerde iftar çadırları kurarak vatandaşla birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Aksu Mahallesi İlkokulu bahçesine kurulan mobil iftar alanında, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Belediye Başkan Yardımcısı Sebük Tekin Alparslan, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualarla açılan orucun ardından sergilenen orta oyunu bölgede yaşayan çocuklarıadeta mest etti. Hacivat-Karagöz ve Nasrettin Hoca hikayelerinin sergilendiği oyunlar sonunda program ilahi dinletisinin ardından sona erdi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'da bu gibi programların Ramazan ayıboyunca devam edeceğini kaydetti. Bereket ayı olan Ramazan'da vatandaşlarla iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Okay, "İlçemizin değerli halkıyla böyle güzel ortamlarda bir araya gelmek bizleri son derece mutlu etmektedir. Bu güzel günlerin özel programlarlasüslenerek renklendirilmesi de sosyal belediyeciliğin bir gerekliliğidir. Bizde her zaman olduğu gibi sosyal belediyecilik anlamında üzerimize düşenifazlasıyla yerine getiriyoruz. Sabit iftar çadırımızın yanı sıra bu gibi mobiliftar sofralarımız ilçemizin çeşitli bölgelerinde vatandaşlarımızla buluşacak. Bizlerde bu buluşmalarda bulunarak vatandaşımızın yanında olmaya devamedeceğiz."

Aksu mahallesi sakinleri de tüm eksikleri tamamlanan mahalleye yapılanhizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ederek iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdi.