DULKADİROĞLU İFTAR SOFRASI KARACASU KARAZİYARET`TE KURULDU

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları Karacasu Karaziyaret mahallesinde kurulan iftar sofrasıyla devametti. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği iftar programı renkli görüntülere sahne oldu.

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Ramazan ayı programları kapsamında düzenlediği iftar programları tüm hızıyla devam ediyor. Dulkadiroğlu Belediye BaşkanıNecati Okay, Belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin vatandaşla buluştuğu iftar sofrası son olarak Karacasu Karaziyaret mahallesine kuruldu.

Bölge halkının büyük ilgi gösterdiği iftar programı, ilahi dinletisiyle başladı. Açılan oruçların ardından dualarla devam eden iftar programı, renkligörüntüler sunan orta oyunuyla sona erdi.

Vatandaşlarla sohbet eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ramazanayı boyunca bu gibi etkinlikleri sürdüreceklerini ve vatandaşla sık sık biraraya geleceklerini kaydetti.

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin sosyal ve kültürel etkinliklerde öncü ilçe olduğunudile getiren Başkan Okay, ilçenin bu unvanını devam ettirerek yeni projelerlevatandaşın yanında olacağını aktardı.

Başkan Okay, iftar sonrası yaptığı konuşmasında şu hususları değerlendirdi:

"Bu özel ve güzel ayda vatandaşlarımızla aynı sofrayı paylaşmak bizlerison derece mutlu etmektedir. Buradaki amacımız birlik ve beraberliğimizi dahada güçlendirerek varsa sorunları yerinde çözmektir. Karacasu Karaziyaret mahallemizde yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz bu iftar programı bizlerison derece memnun etti. Ben bu yoğun ilgiden dolayı mahalle sakinlerimize çokteşekkür ediyorum. Bu gibi iftar programlarımız farklı mahallelerle devamedecek."

Başkan Okay, konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet ederek mahalleye yapılmasıgereken hizmetler hakkında görüşleri dinledi.