DULKADİROĞLU BELEDİYESİ`NDEN DİYALİZ HASTALARINA ANLAMLI DESTEK

KABODER binası olarak kullanılan ve mülkiyeti Dulkadiroğlu Belediyesi'ne ait olan taşınmaz meclis kararıyla bedelsiz olarak 4 yıllığınayeniden KABODER'in hizmetine tahsis edildi.

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Necati Okay başkanlığında gerçekleştirildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantı saygı duruşuve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Yoklama ve tutanak özetlerinin okunmasının ardından gündem maddeleriyle devametti.

Dulkadiroğlu sınırları içerisinde bulunan, tapuda Fevzipaşa mahallesi 947 ada33 parsel numaralı mülkiyeti Dulkadiroğlu Belediyesi'ne ait olan taşınmaz İmarve Şehircilik Müdürlüğü'nün değerlendirmeleri sonunda Kahramanmaraş Böbrek veDiyaliz Hastaları Derneği (KABODER)'e bedelsiz olarak tahsis edildi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'da konuyla ilgili gösterdiklerihassasiyeti dile getirdi. Meclis üyelerinin de aynı hassasiyeti sergilemesindenduyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Okay, meclis üyelerine teşekkür etti.

Meclis toplantısında şu konular görüşülerek karara bağlandı:

Arsa takasının görüşülmesi teklifi görüşülerek kararabağlandı.
Mülkiyeti Belediyemize ait hisseli parsellerin satışının yapılması teklifigörüşülerek karara bağlandı.
İmar Plan Tadilatlarının görüşülmesi teklifi görüşülerek karara bağlandı.
Gündem dışı maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Görüşmelerin ardından Başkan Okay 2 Eylül Çarşambagünü toplanmak üzere toplantıyı sonlandırdı.