DULKADİROĞLU BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİNE DEVAM EDİYOR

Kalitelive hızlı hizmet sunmak amacıyla kurum içerisinde başlattığı eğitim seminerlerine devam eden Metropol  İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi, bu gibi toplantıların yıl boyunca devam edeceğini bildirdi.

'Dulkadiroğlu Değişiyor, Dulkadiroğlu Gelişiyor' projesi kapsamında hizmetlerini tüm hızıyla sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla başlattığı hizmet içi eğitim seminerlerine de devam ediyor.

Bölgesini kırsal alanlardan başlayarak karış karış hizmetle buluşturan Dulkadiroğlu Belediyesi, sunduğu hizmetlerin kalitesini artırmak ve daha verimli çalışabilmek amacıyla personel içi eğitim seminerleri düzenliyor. Bu kapsamda öncelikli olarak Fen İşleri Müdürlüğü personeline düzenlenen hizmetiçi eğitim seminerleri ile bölgemizde yaşanan sorunlar ve çözümler konusundabilgilendirmeler yapıldı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'da konuyla ilgili bilgiler verdi.Başkan Okay, personel eğitimi konusundaki hassasiyetlerini dile getirerekşunları kaydetti:

"Hizmet içi eğitim seminerleriyle hizmetteki kalitemizi artırmayı vebölgemize daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Alanında uzmanpersonellerimiz bu gibi programlarda birikimlerini paylaşarak daha verimliprojeler ortaya çıkarıyoruz. Bölgemizi değiştirerek geliştireceğimizi söyledik.Geride kalan hizmet süremizde de bu değişimin örneklerini ortaya koyduk.Önümüzdeki süreçte bölgemizi kalıcı hizmetlerle buluşturmaya devamedeceğiz."

Başkan Okay, son olarak bu gibi hizmet içi eğitim seminerlerinin devamedeceğini kaydederek belediye personeline özverili çalışmalarından dolayıteşekkür etti.