DULKADİROĞLU BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Dulkadiroğlu Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Necati Okay'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Gündem maddelerinin okunmasıve tutanak özetinin görüşülmesiyle devam eden toplantıda şu maddeler görüşüldü:
Belediyemizin Ramazan ayında gerçekleştireceği etkinlikler ve yardımlar hakkındaki Kültür ve Sosyal İşler Komisyonunun raporu görüşülerek oy birliğiyleonaylandı.
İmar plan tadilatı ücreti görüşülerek bütçe komisyonuna havale edildi.
Mülkiyeti belediyemize ait hisseli parsellerin satışının yapılması teklifi oybirliğiyle kabul edildi.
İmar plan tadilatları görüşülerek komisyondan gelen karar oy birliğiyle kabuledildi.
Gündem dışı maddeler görüşülerek karar bağlandı.
Başkan Okay, dilek ve temennilerin ardından meclisin 1 Temmuz 2015 Çarşambagünü toplanması kararıyla oturumu kapattı.