DULKADİROĞLU BELEDİYE PERSONELİ`NDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi önünekurulan kan bağış istasyonuna belediye personeli yoğun ilgi gösterdi. BaşkanOkay, personelin gösterdiği bu anlamlı ilgiden duyduğu memnuniyeti  dile getirdi.

Kızılay Kahramanmaraş Kan Merkezi'nin Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi önüne kurduğu kan bağış standına belediye çalışanları yoğun ilgi göstererek buanlamlı bağışa destek oldu. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'da kanbağışında bulunan personelleri ziyaret ederek bu duyarlılığa teşekkür etti. Kanbağışı konusunda her Türk vatandaşının daha duyarlı olması gerektiğini anlatan Başkan Okay, bir gün o kana her kesin ihtiyaç duyacağını düşünmesi gerektiğini anlattı.
Kan bağışında bulanan personeli ziyaret eden ve Kan Merkezi yetkilileriylesohbet eden Başkan Okay, konuyla ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

"Sağlıklı olan her insanın kan bağışı yapmasını bekliyorum. Belediye personeline bu konuda duyuru yaptık.  Bu olabilecekkötü durumlar için bir tedbirdir. İyi günümüzde kan bağışında bulursak, zorgünümüzde Kızılay bizi sağlığımıza kavuşturur düşüncesini unutmamalıyız .Burada görev yapan arkadaşlarımıza yardımcı olarak kan bağışında bulunuyoruz. Ben özellikle ilçemizin ve şehrimizin bu konuda daha hassas olmasını diliyorum.Kan bağışının önemini hem iyi anlamalıyız hem de iyi bir şekilde anlatmalıyız."

Başkan Okay'ın konuşmasının ardından belediye personeli kan bağışında bulundu.

Kızılay Kahramanmaraş Kan Merkezi Müdürü Okan Erdoğan'da Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ı makamına çıkarak ziyaretetti. Erdoğan, kan bağışı konusunda gerekli hassasiyeti gösteren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'a ve belediye personeline ayrıca teşekkür etti.