DULKADİROĞLU BELEDİYE İŞÇİLERİNE BAYRAM HEDİYESİ

KahramanmaraşDulkadiroğlu Belediyesi il?Hizmet-İş Sendik?sı ?rasında bir süredir devam eden toplu işsözleşmesinde imzalar atıldı. Dulkadiroğlu Belediye BaşkanıNecati OKAY ve Hizmet-İş Sendikası Başkanı Ömer ÇINAR arasındaişçil?re yapılan zam ile ilgili toplu sözleşme işçil?rinalkışları ?rasında imzalandı.

KahramanmaraşBüyükşehir Belediye Başkanlığı toplantı salonundag?rçekleştirilen imza törenine Dulkadiroğlu Belediye BaşkanıNecati OKAY, Hizmet-İş Sendikası Başkanı Ömer ÇINAR, belediy?çalışanları v? işçi t?msilcileri katıldı.

İmz?töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Dulkadiroğlu BelediyeBaşkanı Necati OKAY, 'İşçilerimizle gerçekleştirdiğimiz busözleşme ile biz dulkadiroğlu belediyesi olarak çalışanlarımızavaat ettiğimiz koşulları yerine getirmiş bulunmaktayız? dedi.Konuşmasına devam eden başkan OKAY ? biz bir aileyiz, iyi birhizmet temposu için öncelikle kurum içi huzur ve tatmin ortamınınsağlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu bağlamada yaptığımızgörüşmeler neticesinde işçilerimizin sosyal refahınıiyleştirecek sonuçlar elde edilmiş, atılan bu imzalar sonucundaen düşük işçi maaşımız 1800 TL den 2800 TL ye çıkarılmıştırki bu şartlarda 1000 Tl lik zam ile Belediyeler arasında yapılanen büyük zam dır.? dedi.

Hizmet-İşSendikası Başkanı Ömer ÇINAR yaptığı konuşmada, BelediyeBaşkanı Necati OKAY a teşekkür ederek ?Atılan bu imzalar ileişçilerimize Bayram hediyesi verilmiştir, bundan dolayı emegigeçen herkese başta sayın belediye başkanımız olmak üzereteşekkür ederim? dedi.

Konuşmal?rınardınd?n Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY ile Hizmet-İşSendikası Başkanı Ömer ÇINAR arasında belediye işçilerinezammı içeren topluiş sözleşmesi işçil?rin alkışlarıarasında imzalandı.