BERTİZ BÖLGEMİZİN TÜM SORUNLARINI ÇÖZÜYORUZ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Bertiz bölgesini ziyaret ederek hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Okay, bölgenin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Büyükşehir yasasıyla birlikte tabelası köyden mahalleye dönen bölgelerin kaderini de değiştirdiklerini yenileyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Bertiz bölgesine şantiye kurarak hizmeti daha kolay hale getirdiklerini ifade etti.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Uğur Dilipak, Ak Parti İl Başkanı Av.Metin Doğan, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Belediye Meclis Üyeleri ve partililerle birlikte Bertiz bölgesini gezen Başkan Okay, çalışmaları yerinde inceleyerek eksik kalan yerlerin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Beraberindeki heyetle; Bahçeli, Başdervişli, Yenipınar, Hacıeyüplü, Kılağlı, Budaklı ve Çobanlı mahallelerini gezen Başkan Okay, özelikle kilit parke noktasında bu mahallelerin en sorunlu bölgelerinin tamamlandığını anlattı.

Başkan Okay, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Seçim sürecinde Bertiz bölgemizin tüm mahallelerini şehir merkezindeki mahalleler gibi yapacağımızı ifade etmiştik. Yaz aylarının gelmesiyle de bölgemizdeki çalışmaları hızlandırdık. Büyük ölçüde kilit parke taşı döşeme işini tamamladık. Eksikkalan yerler için de çalışmaya devam ediyoruz. Mahallerimize çocuk parkları oluşturarak oyun gurupları yerleştireceğiz. Kalıcı hizmetler için de çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz."

Bölgenin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Okay, bu sorunların bir bir giderileceğini anlatarak şunları dedi: "Bölgemizi çok iyitanıyoruz. Neye ihtiyacı olduğunu biliyor ve hizmetlerimizi buna göredeğerlendiriyoruz. Önceliğimiz vatandaşımızın ayağını çamurdan keserek bu sorunu tamamen ortan kaldırmaktır. Büyükşehir Belediyemizin de bölgemizdeçalışmaları olacak. Bu çalışmaları da vatandaşımızın namına bizler takipedeceğiz."

Bertiz bölgesi sakinleri de Başkan Okay ve Ak Parti heyetini büyük bir coşkuylakarşıladı. Hayal bile edemedikleri hizmetlere kavuştuklarını dile getiren bölgehalkı, bu hizmetlerin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.