BERTİZ BÖLGE MUHTARLARI BAŞKAN OKAY`I ZİYARET ETTİ

DulkadiroğluBelediye Başkanı Necati Okay Bertiz bölgesi muhtarlarıyla bir araya gelerek  yaptığı toplantıda, belediyehizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi.

9 mahalle muhtarıylabaşkanlık makamında bir araya gelen Başkan Necati Okay, ayrım yapmadan hermahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterekmuhtarlardan mahallelerin sorunlarının tespitinde yardım istedi. DulkadiroğluBelediyesi?nin 2015 yılı içerisinde yapacağı proje ve çalışmalar hakkındadetaylı bilgiler veren Okay, ?  her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara görehizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız yanşanılabilir dahagüzel Dulkadiroğlu?nu oluşturmak? dedi. Başkan Okay, ?Belediye olarakhalkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demedençalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunutoplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleridestekliyor. Biz halkımızın boynunu öne eğecek ne bir ihmalimiz ne de biryanlışımız olmuştur.? dedi.

Muhtarlara sosyal taraf olarak değil her zaman sosyalortak anlayışı ile baktıklarını söyleyen Başkan Okay konuşmasına şöyle devametti?Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız.Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımızaelimizden gelen desteği sağılıyoruz?  dedi.

MUHTARLARYAPILAN HİZMETTEN MEMNUN

Yapılan toplantının çok verimli olduğunu, birçok sorundile getirilirken, bunlara anında yine bu toplantıda karşılıklı çözümönerilerinin de sunulmasının önemini vurgulayan muhtarlar da ?başkanımızla elele,  şehrin yönetimine katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor? dedi. Yapılanhizmetlerden dolayı Başkan Okay?a teşekkür ederek Belediye binasındanayrıldılar.