BELEDİYEMİZDEN 6.000 ADET YARDIM PAKETİ

DulkadiroğluBelediyesi Olarak Ramazan Ayında İhtiyaç Sahipleri Vatandaşlarımıza YardımPaketi Yapmaya Başlamıştır. 6.000 Adet yardım paketi Hazırlanmış OlupVatandaşlarımıza Dağıtım Yapılmaya Başlanmıştır.

ÖncelliğiKırsal Kesim Mahallelerinden Dağıtımına Başlanarak Yapılan Yardımlar İlerleyenGünlerde Şehir Merkezindeki Mahallelere Kadar Devam Etmiştir. 4 Ekip Halinde 10Personelle Beraber Hummalı Bir Çalışma Göstererek Yardıma Muhtaç İnsanlara BirAn Önce yardım Etmeye Çalışılmıştır.

Gece Gündüz Demeden Yardımlar Hız KesmedenRamazan Sonuna Kadar Devam Edecektir. Dağıtılan yardım PaketlerininVatandaşlarımızın Adına Tek Tek Sosyal İnceleme Dosyası Hazırlanıp Diğerİhtiyaçlarını Karşılamak İçin dosyalama Sistemi ile Dağıtılmıştır. Şuan Kadar3.500 Adet Yardım Paketi Dağıtılmış Olup Halen Dağıtım Devam Etmektedir.