BELEDİYEMİZ 16 ENGELLİ AİLESİNİ SEVİNDİREN ETKİNLİK DÜZENLEDİ.

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, 16 engelli çocuğu sevindiren tekerlekli sandalye dağıtım törenine katıldı. Gönüllü kuruluşların katkılarıyla temin edilen16 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Törene katılan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, çocuklar ve ailelileri duydukları memnuniyeti başkan yardımcısı Mehmet Akif Kahveciye ileterek; Engellilere yönelik ilan edilen belediye projelerinin bir an önce faaliyete geçirilmesini talep ettiler.

Törende konuşma yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci ; ? Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak adına beyan ettiğimiz projelerimizin hazırlıklarını tamamladık. Dileğimiz günlük yaşam içerisinde engelli vatandaşlarımızın hiçbir engelle karşılaşmadan rahat bir yaşam sürebileceği bir yapı oluşturmak. İlk günden bu yana, beyan ettiğimiz çeşitli projelerimizi en kısa zamanda uygulamaya geçireceğiz.? dedi.

Törene katılanların yoğun alkışları arasında 16 tekerlekli sandalye sahiplerine teslim edildi.