BELEDİYE MECLİSİMİZ 05.11.2014 TARİHİNDE TOPLANDI.

Dulkadiroğlu Belediyesi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 05.11.2014 günü  Büyükşehir Belediye Meclis Salonu?nda Başkan Necati Okay başkanlığında  toplandı.

Gündemin 1. Maddesi,  Yoklama alındı. Yeterli çoğunluk sağlandı. Meclis açıldı.

Gündemin 2.  Maddesi,  Müdür ve üstü yönetici ataması oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesi,  Boş kadro iptali ve yeni kadro ihdası kararın alınması oy birliğiyle kabul edilmiştir.

Gündemin 4.maddesi, Tam ve hisseli parsel arsa satış kararının alınması oy birliğiyle kabul edilmiştir.

Gündemin 5. Maddesi, İmar plan tadilatlarının gündeme alınması oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 6. Maddesi, Yenişehir 604 ada 27 parselin Bedelli devri bulunulması işlemlerine başlanabilmesi için ??Kanun Yararı?? kararanın alınması oy birliğiyle kabul edilmiştir.

Gündemin 7. Maddesi, fenni ücret tarifesi hakkında yazının plan Bütçe komisyonuna havalesi oybirliğiyle kabul edilmiştir.

Gündemin 8. Plan notu tadilatı hakkında gündeme alınması oybirliğiyle kabul edilmiştir.

Gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanmasının ardından Başkan Necati OKAY 3 Aralık 2014 Çarşamba günü toplanmak üzere birleşimi kapattı.