BAŞKAN YARDIMCISI KAHVECİ İNCELEMELERDE BULUNDU.

DulkadiroğluBelediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, asfalt çalışmalarını yerindeinceledi.

BeraberindeKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Harun Buz ilebirlikte Aslanbey Mahallesi?nde yapılmakta olan asfalt çalışmalarını yerindeinceleyen Başkan Yardımcısı Kahveci, yetkililerden bilgi aldı.

DulkadiroğluBelediyesi olarak belediye imkânları dâhilinde hizmet etmeye gayret ettikleriniifade eden Başkan Yardımcısı Kahveci: ?İlçe sınırlarımız içerisinde acili yetarz eden yerlere hizmetlerimizi götürüyoruz. Asfalt şantiyemizi kurduk ve şu aniçin yılsonuna kadar asfalt çalışmalarımızı yapacak malzememiz elimizde mevcut.Asfalt sezonu sonuna kadar ilçemizde asfalt çalışmalarına devam edeceğiz? diyekonuştu.