BAŞKAN OKAY?IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm İslamâleminin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Rahmet ve bereket ayı Ramazan?ı birlik ve beraberlik ağlarını güçlendirerekgeride bıraktıklarını hatırlatan Başkan Okay, bu güzel ayın sonunda ise bayram coşkusunu en güzel duygularla yaşadıklarını kaydetti. Başkan Okay, Ramazanbayramı dolayısıyla yayınladığı mesajını şu şekilde sürdürdü: ?RamazanBayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek Ramazan Bayramını?nınbizleri her zamankinden daha çok birbirimize yaklaştırmasını, kardeşliğimizi,dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum. Bayramın bilhassa İslamcoğrafyasında acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamakdurumunda olan kardeş halkların yaralarına merhem olmasını Yüce Allah?tantemenni ediyorum.?