BAŞKAN OKAY`IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kahramanmaraş Merkez Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Okay mesajında, "İslam aleminin ve tüm insanlığın birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu  ve mutlu bir Kurban Bayramı geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

Bayramların insanlar arasındaki sevgi ve saygıyı perçinlediğini anlatanDulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mesajını şu şekilde sürdürdü :"Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği,insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları,kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerinuygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği,kuvvetlendiği günlerdir. Kurban Bayramının, bir yandan duyguların tazelenerek,ruhların dinlendirilerek bir yandan da geçen zamanın muhasebesi yapılarakgeçirilmesi yararlı olacaktır. Sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın,dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üstnoktaya çıktığı böyle zamanların çoğaltılması ve her günün bayram gibiyaşanabilmesi için gayret sarf etmeliyiz. Kurban Bayramı ve diğer özel günlerinbizlere hatırlattığı en önemli husus budur."

Başkan Okay, mesajını şu şekilde tamamladı: "İnsanı insan yapan ve bütünerdemlerin birlikte yaşandığı dini bayramlarımızdan birisi olan KurbanBayramı?nın sevgiye, barışa, kardeşliğe hoşgörüye ve güzel yarınlara umutolmasını diliyor. Başta ülkem, değerli hemşerilerim ve tüm İslam aleminehuzurlar getirmesini temenni ediyorum. Bayramımız kutlu ve mutlu olsun."