BAŞKAN OKAY`IN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Kahramanmaraş Merkez Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

?Bölünmez vatan topraklarında, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve hüryaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz? diyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajını şu şekilde sürdürdü :

"19 Eylül?ün yurdumuzun her yerinde ?Gaziler Günü? olarak kutlanması,gönlümüzde yerleri her zaman farklı olan kahraman şehitlerimize, cesarettimsali gazilerimize karşı vefa borcumuzu bir nebze de olsa sunma imkânıvermiştir. Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesindemillet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu Vatan toprakları üzerinde onlardanaldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde hayatlarımızı idameettiriyoruz. Bu bakımdan, şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnetve şükran duysak azdır. Şehitlik ve gazilik, milletimizin gönlündeki en yüce veen ulvi makamlardır. Devletini ve milletini canından aziz bilerek bu ulvimakamlara yükselmiş olan şehit ve gazilerimiz, her zaman milletimizin haklıgurur kaynağı olmuştur. Ülkemizin bağımsızlığı ile huzur ve güvenliğinimuhafaza etmek için her türlü fedakarlığı ortaya koyan ve bu uğurda tereddütetmeden canlarını feda etmeyi göze alan gazilerimiz, vatanseverliğin vekahramanlığın yaşayan abideleridir. Bugün millet olarak, birlik ve beraberlikiçinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahramangazilerimize borçluyuz. Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silaharkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal edengazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize aileleri ilebirlikte huzur ve mutluluklar diliyorum.?