BAŞKAN OKAY?IN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolasıyla mesaj yayınladı. Başkan OKAY mesajında engelliler gününün, engellilik konusundaki toplumsal bilincin artmasına ve engellilerin yaşam standartlarının gelişmesine katkı sağlayacak önemli bir gün olarak ilan edildiği hatırlattı.

Başkan OKAY ?Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir, engelli olmanın bir engel olmadığı şehir inşa etmek amacıyla belediye olarak biz üzerimize düşün bütün görevleri yerine getirmek için büyük bir çaba içerisindeyiz? diyerek engelli vatandaşlarımızın gününü kutladı.