BAŞKAN OKAY?DAN REKTÖR DEVECİ?YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü?ne atanan Prof.Dr. Durmuş Deveci?yi makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi?nin Türkiye?nin sayılı üniversitelerin den biri olduğunu söyleyen Başkan Okay, üniversitenin daha iyi yerlere geleceğinden şüphesi olmadığını ve Prof.Dr. Durmuş Deveci?nin katkısının büyük olacağını söyleyerek buna inandıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Necati Okay ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, her alanda büyümeyi hedeflediklerini söyledi. KSÜ'yü paydaşlarla birlikte yönetmek istediklerini belirten Prof.Dr. Deveci,"Her türlü işbirliğine açığız. KSÜ'nün gelecek 4 yılında önemli hedeflerimiz var. En önemlisi de KSÜ'yü bilimsel yayınları, projeleriyle öne çıkarmak. 4 yılda hoca başına düşen bilimsel yayın ortalamasını bugünün iki katına çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.