BAŞKAN OKAY?DAN EMNİYET MÜDÜRÜ YILMAZ?A ZİYARET

DulkadiroğluBelediye Başkanı Necati Okay, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz?ı makamındaziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Başkan Yardımcıları MehmetAkif Kahveci ve Tekin Alparslan, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü görevinebaşlayan Emniyet Müdürü Servet Yılmaz?a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Emniyet MüdürüServet Yılmaz?a görevinde başarılar diledi. Kahramanmaraş?ın yaşanılabilir birkent olduğunu hatırlatan Başkan Okay, bunu sağlamak için DulkadiroğluBelediyesi olarak gece gündüz çalıştıklarını anlattı.

Şehrin yaşanılabilirliğine asayiş yönünden katkı sağlayan Emniyet Müdürlüğü?ylede istişarelere hazır olduklarını ifade eden Başkan Okay, şehrin huzurunusağlayan kolluk kuvvetlerine ayrıca başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramanmaraş İl Emniyet MüdürüServet Yılmaz, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay?a, Başkan YardımcılarıMehmet Akif Kahveci ve Tekin Alparslan?a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.