BAŞKAN OKAY VE MECLİS ÜYELERİ İL BAŞKANI DEBGİCİ`Yİ ZİYARET ETTİ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, belediye meclis üyeleriyle birlikte Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın katılımıyla gerçekleşen 6. Olağan kongrede İl Başkanlığına Ömer Oruç Bilal Debgici seçilmişti. Yeni görevine başlayan Debgici’yi makamında ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, başarı temennisinde bulundu.
Ak Parti teşkilatlarının Kahramanmaraş’ta elde ettiği başarıların tesadüf olmadığını aktaran Başkan Okay, bu başarıların taze kanlarla daha da artacağını ifade etti.
Dulkadiroğlu Belediye meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kurulduğu günden bu yana Türkiye Cumhuriyeti’nin kalkınması ve gelişmesi adına birçok çalışmaya imza atan partimiz güçlenerek ve tazelenerek yoluna devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirmiş olduğumuz kongremizde teşkilatımız yenilenmiş ve güçlenmiştir. Başarılı teşkilat yönetimiyle dikkat çeken Ömer Oruç Bilal Debgici kardeşimiz il başkanlığı görevini devralmıştır. Teşkilatımızın bu değişimle daha da güçleneceğini ve yeni başarılara imza atacağını düşünüyorum. Güçlü Türkiye’nin müreffeh geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada partimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Değerli başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici’ye yeni görevinde başarılar diliyorum.”
Dulkadiroğlu Belediyesi meclis üyeleri de Debgici’ye yeni görevinde başarılar diledi.
Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.