BAŞKAN OKAY, RADYO 7?DE TALHA BORA ÖGE?NİN KONUĞU OLDU

Bir dizi etkinlik için Kahramanmaraş?a gelen ?Nam-ı Diğer Gölge? Talha Bora Öge, Kervanhan?da düzenlediği canlı yayın programına Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay?ı konuk etti.

Kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde Kahramanmaraş?a gelen ve Kervanhantesislerinden Türkiye?ye seslenen Radyo 7?nin sevilen programcısı Talha Bora Öge, programının bir bölümünde Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay?ıkonuk etti.

Kahramanmaraş?ın tarihi ve kültürel değerlerinden bahseden Başkan Okay, sonyıllarda yapılan atılımlarla şehrin turizmde büyük ilerleme kaydettiğinisöyledi.

Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bu ilerlemeye katkı sağlamak için çalışmalaryaptıklarının altını çizen Başkan Okay, bu kapsamda etkinliklerde yaptıklarınıifade etti. Son olarak kış turizmine katkı sağlamak ve Dulkadiroğlu bölgesindeyer alan Yedi Kuyular mevkisini canlandırmak amacıyla Kar Festivalidüzenlediklerini belirten Başkan Okay, bu gibi etkinlikleri geliştirerek devam edeceklerinisöyledi.

Akdeniz?in incisi Kahramanmaraş?ın tarihi ve kültürel değerlerini insanlarınyerinde görmesi gerektiğini dile getiren Başkan Okay, tüm Radyo 7 dinleyenleriKahramanmaraş?a davet etti.

Ünlü radyo programcısı Talha Bora Öge?de Başkan Okay?a yayınana renk kattığıiçin teşekkür etti. Kahramanmaraş?ın kültürel zenginliklerine hayran kaldığınıbelirten Öge, tüm sevenlerini buraya davet ederek programını şiirlerlesürdürdü.