BAŞKAN OKAY, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

DulkadiroğluBelediye Başkanı Necati Okay, Erkenez Ortaokulu?nda düzenlenen karne töreninekatıldı. Okay, başarılı öğrencilere hediyeler dağıtarak eğitim hayatlarındabaşarılar diledi.

Dulkadiroğlu bölgesinde yer alan Erkenez Ortaokulu?nda düzenlenen karne dağıtımtöreninde konuşan Başkan Okay, geleceğin teminatı olan çocukların eğitimde dahaiyi başarılara imza atması gerektiğini hatırlattı.

Karne heyecanı yaşayan öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dilegetiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, eğitimin önemine değinerek,?Sizler Dulkadiroğlu ve bu ülkenin geleceğisiniz. Başarılarınız bizlerionurlandırır ve gururlandırır. Sizlerin başarısı için bizlerde elimizden geleniyapacağız? dedi.

Erkenez Ortaokulu?nun en başarılı öğrencileri Zehra Nur Karadöl, Melike Özcanve Rabia Ceviz?e hediyelerini veren Başkan Okay, başarılarının devamınıdilediği öğrencilere şu sözlerle seslendi:

?Eğitim öğretim yılınızın ilk dönemini tamamladınız. Bir önceki döneme göredaha bilgili ve donanımlı bir hale geldiniz. İnşallah derslerinize daha çokçalışarak ikinci dönemi de tamamlarsınız. Dulkadiroğlu?muza ve ülkemize faydalıbir insan olmak için emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bizler DulkadiroğluBelediyesi olarak eğitimle ilgili eksikliklerimizin takipçisi olduk ve olmayada devam edeceğiz. Okulumuzdaki fiziki eksikliklerle ilgili okul müdürümüz vemuhtarımız bizleri bilgilendirmektedir. Biz de bu eksiklikleri gidererek sizleredaha güzel bir ortam sağlayacağız.?

Öğrencilere bir de müjde veren Başkan Okay, tatil dönüşü öğrencileri birsürprizin beklediğini belirterek, ?Sömestr tatilinden sonra inşallah farklı birortam göreceksiniz. Vatana ve millete faydalı olmanın en önemli gereğieğitimdir. Eğitim hepiniz için en önemli fırsattır. Çok şükür devletimiz eğitimkonusunda çok iyi imkanlar sunmaktadır. Sizlerin de daha çok çalışarak başarılıolmanız gerekir? dedi.

Birkaç yıl içerisinde Dulkadiroğlu bölgesinin eğitimde çok iyi bir noktayageleceğini ifade eden Başkan Okay, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Sizlerin bakışaçınızdan ve gözlerinizden aldığım ifadeye güvenerek önümüzdeki yıllardaKahramanmaraş?ın eğitim düzeyi en yüksek ilçesi Dulkadiroğlu olacağını söyleyebiliyoruz. Bunun için de birbirimize destek vereceğiz. Sizlerde bunun için çokçalışacaksınız. Ben bu eğitim öğretim yılının sizlere hayırlar getirmesinidiliyorum. Güzel bir tatil geçirmeniz temennisiyle sizlere başarılar diliyorum.?

Başkan Okay, son olarak ?Elimiz her zaman okullarımızın ve ibadethanelerimizinüzerinde olacak? diyerek sözlerini tamamladı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay?ın yanı sıra törene, İlçe MilliEğitim Şube Müdürü Yılmaz Bozdere ve velilerde katıldı.