BAŞKAN OKAY MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı NecatiOkay Dulkadiroğlu Mahalle Muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı.

Başkan Okay, önümüzdekiPazar günü ve bir sonraki Pazar yapılacak olan güreş festivalinin ayrıntılarınıaçıkladı. Muhtarlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen buluşmada güreşfestivalleri ve bölgesel etkinliklerle ilgili istişareler yapıldı. ToplantıdaDulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY, bölgemizin ihtiyaçları için hertürlü sosyal ve ekonomik tedbirleri almaya çalıştıklarını söylerken, bu gibiorganizasyonları ilerki yıllarda daha da büyüterek her yıl festival şeklindedüzenleyeceklerinin de bilgisini verdi. Başkan OKAY 2015 yılı sonuna kadarDulkadiroğlu ilçesine bağlı mahallelerde altyapı, asfalt ve parke ihtiyaçlarınıtamamen giderip daha büyük yatırımlar hedeflediklerini belirtti.

Dulkadiroğluİlçesi muhtarlarının çoğunluğuyla gerçekleşen toplantıda Belediye Başkan YardımcısıMehmet Akif KAHVECİ de söz alarak 21 Eylül Pazar günü Dereköy Mahallesinde ve28 Eylül Pazar günü Boyalı Mahallesinde gerçekleşecek olan güreş festivallerihakkında bilgiler verdi. Boyalı mahallesinde yapılacak güreş tamamen lisansıolmayan unutulmaya yüz tutmuş yöresel kısa şalvar güreşi olacağını dile getirenKAHVECİ, Boyalı mahallesinde yapılacak güreşle birlikte aynı zamanda yöredemeşhur olan Kabarcık üzümü yarışması da yapılacağını belirtti ve daha sonra DulkadiroğluBelediyesinin ilkini düzenleyeceği güreş festivallerinin derece yapangüreşçilere ödül verileceği belirtildi. Konuşmanın ardından toplantıya katılanMuhtarlar yapılan istişare ve bilgilendirme toplantısından memnuniyetinidile getirdiler.