BAŞKAN OKAY, MAHALLE MUHTARLARI VE TEMSİLCİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar programlarını mahalle muhtarları ve temsilcileriyle sürdürdü. Başkan Okay, omuzomuza çalıştıkları mahalle muhtarları ve temsilcilerin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Mahalle muhtarları ve mahalle temsilcilerinin yakın çalışma arkadaşları olduğunu hatırlatan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, geride kalan 15ayda yaptıkları tüm hizmetlerde muhtar ve temsilcilerin çok büyük katkıları olduğunu anlattı.

Başkan Okay, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bu iftar programının dostluğumuzun ve kardeşliğimizin pekişmesine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Muhtarlarımız ve temsilcilerimizle birlikte 15 aydan bu yana birlikteçalışmaktayız. Elimizden geldiğince imkanlarımız ölçüsünde sizlerin ilettiği sorunları çözmeye çalıştık. 15 ayda çok önemli bir noktaya geldik. Bunda sizlerin de payı çok büyüktür. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarda muhtarlarımızınve temsilcilerimizin çok büyük katkısı var. Önümüzdeki 4 yıl boyunca da bu işbirliğimiz devam edecek ve Dulkadiroğlu'nu değiştireceğiz ve dönüştüreceğiz."