BAŞKAN OKAY KAYMAKAM MEHMET TÜRKÖZ`E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY, Dulkadiroğlu  Kaymakamlığına atanan Mehmet TÜRKÖZ?e hayırlı olsunziyaretinde bulundu.

DulkadiroğluKaymakamı Mehmet TÜRKÖZ nazik ziyaretlerinden dolayı DulkadiroğluBelediye Başkanı Necati OKAY?a şükran duygularını ileterek,Dulkadiroğlu Kaymakamlığı görevine atanmış olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY?daKaymakam Mehmet TÜRKÖZ?e hayırlı olsun dileklerini iletirken, birlikte Dulkadiroğlu için verimli çalışmalar üreteceğineinandığını ve ekip ruhuyla güzel hizmetlere imza atılacağınıümit ettiğini bu çerçevede belediye olarak Dulkadiroğlu İlçemizin gelişimine yönelik her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtti.