BAŞKAN OKAY, HİZMETİ YERİNDE İNCELEDİ

Dulkadiroğlu?na bağlı Söğütlü,Ekberoğlu, Sivricehöyük, Kapıçam, Tevekkeli ve Öksüzlü mahallelerini karışkarış gezen Belediye Başkanı Necati Okay, yapımı devam eden ve tamamlananhizmetleri yerinde inceledi.

Dulkadiroğlu Belediye BaşkanıNecati Okay, Büyükşehir yasasıyla birlikte köy statüsünden mahalleye dönüşenSöğütlü, Ekberoğlu, Sivricehöyük, Kapıçam, Tevekkeli ve Öksüzlü?yü ziyaretetti. Özel Kalem Müdürü Mehmet Dündar ve Fen İşleri Müdürü Ali Üzüm?ün de eşlikettiği gezide Başkan Okay, devam eden ve tamamlanan hizmetleri bizzat inceledi.
İlk olarak Söğütlü mahallesini gezen Başkan Okay, burada yapımı tamamlananparke, asfalt, kanal döşemesi ve mahalle giriş menfezi çalışmalarını kontroletti. Bölgede bulunan mezarlıkta gerçekleştirilen çalışmaları da inceleyenBaşkan Okay, mahalle muhtarından ve halkından detaylı bilgi aldı. Buradavatandaşlarla sohbet eden Başkan Okay, Söğütlü mahallesi için acil olansorunları çözüme kavuşturduklarını ifade ederek, ?Bundan sonraki süreçtemahallemize kalıcı bir eser yapmak için çalışacağız? dedi.

Söğütlü mahallesinden Ekberoğlumahallesine geçen Başkan Okay, burada da Fen İşleriMüdürlüğünün yürüttüğü çalışmaları inceledi. Mahallede kilit parkeçalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Okay, mahalle caminin içdüzenlemesini yaparak vatandaşın daha rahat bir ortamda ibadet etmesinisağlayacaklarını belirtti.

Ekberoğlu mahallesinin ardındanüçüncü durağı olan Sivricehöyük mahallesini gezen Başkan Okay, burada yaptığıincelemenin ardından vatandaşlara belediye hizmetleri hakkında bilgiler verdi.Bölgeye yapılan hizmetlerin devam edeceğini kaydeden Okay, sözlerini şu şekildesürdürdü: ?Dulkadiroğlu belediyemize bağlı mahallelerimizi karış karışgeziyoruz. Hangi mahallemizin ne eksiği varsa tespit ediyor ve  ekiplerimizi yönlendirmek suretiyle oeksiklikleri gideriyoruz. Sivricehöyük mahallemizi çok şükür kilit parketaşlarıyla donattık. Şimdi sırada okulumuzun bahçesine güzel bir park yapmayageldi. Çocuklarımızın oynayarak güzel vakit geçirebileceği bir alanıSivricehöyük mahallemize kazandıracağız. Şuan ki yapılan hizmetlermahallelerimiz için en acil olanlarıydı. Bundan sonraki süreçte de alt yapıçalışmalarının tamamlanmasıyla kalıcı hizmetlerimiz mahallelerimizle buluşacak.?dedi.

Daha sonra, Kapıçam mahallesindeyapımı devam eden kilit parke taşı döşemesini, yol genişletme çalışmalarını veyapımı devam eden mahalle camiini de inceleyen Başkan Okay  buradaki eksikliklerin tespit edilmesini vegiderilmesini istedi.

Başkan Okay, son olarak da Tevekkeli ve Öksüzlümahallelerini gezdi. Burada da Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarını inceleyenBaşkan Okay, vatandaşlarla sohbet ederek onların şikayetlerini dinledi.