BAŞKAN OKAY DEMOKRASİNİN GEREĞİNİ YERİNE GETİRDİK

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oyunu kullanarak,"Demokrasinin gereğini yerine getirdik. Bu önemli günün ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve değerli eşleri oyunu kullanarak açıklamalarda bulundu.

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1113 numaralı sandıkta oyunu kullanan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu bölgesinin sorunsuz bir seçim atlattığını kaydetti. Vatandaşların büyük bir hassasiyetle oylarını kullandığını aktaran Başkan Okay, şu açıklamayı yaptı:

"Kahramanmaraş'ımızın Dulkadiroğlu ilçesinde seçim sükunetle devam etti. Tümsandık merkezlerimizde kayda değer bir olay yaşanmadı. Vatandaşlarımız demokratik haklarını kullanarak oy verme işlemini gerçekleştirdiler. İnşallah bu seçimin sonuçları Kahramanmaraş'ımıza, Dulkadiroğlu ilçemize ve Türkiye'mizehayırlar getirir. Tüm hemşerilerime bu demokrasi şenliğine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Başkan Okay'ın ardından Kahramanmaraş Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi 1015numaralı sandıkta oyunu kullanan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer OruçBilal Debgici'de oy kullanım işlemin ardından açıklamalarda bulundu.

Debgici, 2015 milletvekili seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek şunları kaydetti:

"Türkiye sandığa gitti. Yoğun çalışmalarımız neticesinde emeğimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Ülkemize ve dünyaya bu seçimlerin hayırlar getirmesini diliyorum. Bu vesileyle görev yapan tüm emniyet mensuplarına ve sandık görevlilerine de ayrıca teşekkür ediyorum. inşallah bu sonuçlarla ülkemiz daha güzel günlere doğru gidecektir."