BAŞKAN OKAY, ÇÖZÜM ÜRETEN BİR BELEDİYEYİZ

Ziyaretlerinemerkez mahallelerle devam eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay,vatandaşların istek ve taleplerini bir bir dinleyerek her türlü soruna çözümüreteceklerini söyledi.

Her fırsatta halkın arasına karışan ve bölgesini karış karış gezen DulkadiroğluBelediye Başkanı Necati Okay, mahalle ziyaretlerini Dulkadiroğlu ve Yahya Kemalmahalleleriyle sürdürdü.

İlk olarak Dulkadiroğlu mahallesini gezen Başkan Okay, burada vatandaşlarla biraraya geldi. Mahalleye yapılan hizmetleri anlatarak vatandaşların sorunlarınıdinleyen Başkan Okay, göreve geldikleri günden bu yana çözüm üreten bir hizmetyapısı oluşturduklarını ifade ederek, ?Bölgemizdeki tüm sorunları tek tekçözüme kavuşturduk. Vatandaşımızın bizden istediği her türlü hizmete de cevapverdik. Mahallelerimizi geziyoruz ve nereye ne yapabiliriz diye istişareleryapıyoruz? dedi.

Dulkadiroğlu mahallesinde oturan bir vatandaş, bölgenin sit alanı olduğunuhatırlatarak bu durumun kendilerinde mağduriyet oluşturduğunu söyledi. BaşkanOkay?da bu durumun farkında olduklarını aktararak, ?Dulkadiroğlu mahallemizinde sorunlarını gidermek için buradayız. Bu mahallemizin en önemli sorunun sitalanı olmasıyla vatandaşımızın evinde ya da arsasında çalışma yapamadığınıbiliyoruz. Bu noktada belediye olarak üzerimize düşen görevi yerinegetireceğiz. Ancak bu noktada vatandaşımızın da sabrına ihtiyacımız var. Tarihieser bulunan alanlarla ilgili çalışmalarımız var. Vatandaşımızın bu noktadaki mağduriyetinigidereceğiz? dedi.

Mahalleye bir sosyal alan kazandırmayı arzuladıklarını belirten Başkan Okay,mahalle sakinleri ile birlikte Zulkadiroğlu Cami yanındaki boş alanı inceledi.Bu alana mahalle sakinlerinin faydalana bileceği spor alanları ve sosyal tesisyapılabileceğini anlatan Başkan Okay, bu konuda çalışma yapılması için ekipleretalimat verdi.

Başkan Okay daha sonra Yahya Kemal mahallesini gezerek burada da incelemelerdebulunarak vatandaşlarla görüştü.