BAŞKAN OKAY ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 10 Mayıs anneler günü nedeniyle belediyede çalışan, Ak Parti İl Kadın Kolları ve İlçe Kadın Kolları'nda görevli annelerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Okay, "Cennet annelerin ayakları altındadır" hadisini hatırlatarak anneye verilmesi gereken önemi ve değeribir kez daha hatırlattı.

Çamlıca restoranda düzenlenen akşam yemeğine Ak Parti İl Kadın Kolları, İlçe Kadın Kolları ve belediye çalışanlarının yanı sıra, Belediye Meclisi'nde görevli bayan meclis üyeleri de katıldı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, katılımcılara çiçek dağıtarak anneler günü kutlayarak bir konuşma yaptı. Başkan Okay, "Cennet annelerin ayakları altındadır.' hadisi şerifle; yüce dinimiz anneyi cennette yüce birnoktaya oturtmuştur. Zira, bize göre anne sahip olduğumuz değerlerin aktarımında aile mektebinin öğretmenidir. Sabır ve merhamet kaynağıdır. Anne sosyal örüntümüzün mimarı, ruh desenimizin yapı ustasıdır" diyerek başladığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Anne; derin sezgiyle, bilge duruşuyla temel ve esastır. Bir kültürün yaşaması ve devamında sigorta işlevi gören gücün adı annedir. Bu denli kıymetlive saygın kabul ettiğimiz annelerimizin sende bir gün hatırlamakla haklarını ödeyemeyeceğimiz muhakkak. Onlara sunacağımız dünyada, özellikle bizim coğrafyamızda sürekli barış ve huzur olmalıdır."

Hayır dualarını eksik etmeyen ve her konuda kendisinden önce evladını düşünen annelere her türlü hizmetin az olacağını aktararak şunları söyledi:

"Savaş ve gözyaşının olmadığı bir geleceğe yapacağımız yatırımların esinkaynağı yine anneler olacaktır. Barış ve kardeşlik de yine en büyük destekçimiz anneler olacaktır. Çok kıymetli annelerimiz; Dulkadiroğlu Belediyemiz sadecesizlere kapılarını değil, kalbini de sonuna kadar açık tutmaktadır. Dilek vedualarınıza talip bir duruş ile, tüm annelerimizin anneler gününü şahsım ve belediyemiz adına kutluyorum"