BAŞBAKAN`IMIZ PROF. DR. AHMET DAVUTOĞLU`DAN İLİMİZE ZİYARET

TopluAçılışlar için ilimize gelen AK Parti genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, program öncesi Saat: 10.00 da Ramada Otel?de Sivil toplumÖrgütleriyle bir araya geldi. Daha sonra Kahramanmaraş Lisesinde çekimi devameden Yedi Güzel Adam Dizi Seti Ekibini ziyarette bulundular. Set ekibiniziyarette Bakanlar, Milletvekilleri, Rasim ÖZDENÖREN ve Nuri PAKDİL gibi büyükustalar da vardı.

Dahasonra ilimiz Valiliğine geçen Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, ilimizVali M. Hakan GÜVENÇER?İ ziyaret ederek ilimiz hakkında brifing aldı ve TopluAçılışlar için Müftülük meydanına geçti.

TopluAçılışlar için AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLUve beraberinde Başbakan yardımcısı Bülent ARINÇ, Gençlik ve Spor Bakanı A.Çağatay KILIÇ, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi ELVAN, AdaletBakan Yardımcısı Veysi KAYNAK, AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili MahirÜNAL, Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet SAĞLAM, Nevzat PAKDİL, YıldırımRAMAZANOĞLU, Sevde Beyazıt KAÇAR ve Sıtkı GÜVENÇ de Müftülük meydanında yapılanToplu açılış programına katıldılar.

SonOlarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine geçen Başbakanımız, BüyükşehirBelediye başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ?U ziyaret ederek Belediye çalışanlarıhakkında bilgi aldı. Ziyarette bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız NecatiOKAY, Başbakan Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLUNA Özel Bakır işlemeli Esma?ül Hüsna?yıhediye olarak sundular.