30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI.

30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıl dönümü yapılan törenle kutlandı. Saat 8.30?da Atatürk Meydanında başlayan Tören daha sonra Protokolün katılımıyla Atatürk Anıta çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması Tören burada sona erdi.

Daha sonra Vali Şükrü KOCATEPE,Garnizon Komutanı Mu. Kur. Albay Kerim ACAR, Büyük Şehir Belediye Başkanı FatihMehmet ERKOÇ ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY ile birlikte il Protokolü ile Şeyhadil Mezarlığı Şehitlik Anıtında gerçekleştirilen Tören de Çelenk sunumunun ardında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı İle burada yapılan Tören sona erdi.

İl Protokolü ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY Şeyhadil Mezarlığında bulunan Şehitlik de Şehitlerimize Fatiha okuyarak Karanfil bıraktılar.